De Spil

Maatwerk concert

Apollo Brown & Friends
vr 13 dec 2024 20:00 - 22:30
vr 13 dec 2024
20:00 - 22:30
  • vr 13 dec 2024
    20:00 - 22:30
    Trax, Roeselare
    concertzaal - Traxweg 1- Roeselare
  • rechtstaand concert

Hiphop producer Apollo Brown is het toonbeeld van vakmanschap. De levende legende uit Detroit heeft het afgelopen decennium eigenhandig boom bap productie geherdefinieerd en de betekenis van het genre uitgebreid. Iedereen van Danny Brown tot Chance The Rapper, FreddieGibbs tot Masta Ace, Black Milk tot Oddissee en Westside Gun heeft rapverzen over zijn beats gesmeten. De reden is simpel: skills, originaliteit en eigenheid.

Apollo Brown heeft naast nummers met gastrappers en instrumentale albums ook een lange reeks samenwerkingen op de teller staan met o.a. Joell Ortiz, Che’Noir, Philmore Green, Locksmith, DeVaughn en veel meer. De 200.000.000 streams op Spotify tonen aan dat de man in de smaak valt bij zowel publiek als artiest.

Hij heeft nu zowaar de weg naar Roeselare gevonden én neemt nog eens rapper Big Pooh en Skyzoo mee, met wie hij al jaren straffe samenwerkingen maakt.

Met Big Pooh maakte hij de plaat 'Words Paint Pictures'. Deze rapper heeft al heel wat solowerk en projecten op zijn kerfstok staan en werkte samen met giganten als Drake, Kendrick Lamar, Kanye West en Lil Wayne.

New Yorker Skyzoo is een taaltalent die de underground hiphopvlam van Brooklyn levende weet te houden met zijn keiharde werkethos en passievolle lyrics. Het aantal samenwerkingen, soloplaten en ghostwriting-projecten valt niet bij te houden, de kans dat je nog nooit iets van hem hoorde is onbestaande.

Apollo Brown, Skyzoo én Big Pooh, live in TRAX op 13 december. Hadden we al gezegd dat het niet te missen is? ‘t Is niet te missen.