De Spil
Lies Borgers

Alles wat je moet weten

Fernand
1ste + 2de secundair
vr 4 okt 2024 13:30 - 14:30
vr 4 okt 2024
13:30 - 14:30
  • vr 4 okt 2024
    13:30 - 14:30
    1ste + 2de secundair
    De Spil, Roeselare
    schouwburg
  • max: 250 toeschouwers

De middelbare schooltijd in 60 minuten.

Speciaal voor jou lijst Fernand op welke zaken er écht toe doen. Hoe onderhandel je met ouders zodat plots alle deuren opengaan? Hoe verover je de liefde van je leven? Welke tips en tricks heb je wél nodig om de wereld aan te kunnen?
Zo blijft er veel tijd om buiten in de zon te genieten in plaats van onzinnige leerstof in jouw hoofd te stampen. Toch?

Na ‘Niet echt, wel waar’ (een ode aan het theater) en ‘Onzin voor gevorderden’ (een ode aan de wetenschap) brengt Fernand een ode aan de meest verwarrende jaren van het leven. De puberjaren.

Fernand brengt heel toegankelijk theater op maat van jongeren in een taal die ze begrijpen.

credits

Van en met: Steven Beersmans, Heleen Desmet, Bram Kelchtermans, Alicia Andries en Tuur Van Boxem – Muziek: Thijs Boyen- Scenografie en lichtontwerp: Michiel Van Cauwelaert – Kostuums: Elise Goedgezelschap – Techniek: Bregt Janssens – Coproductie: Perpodium - Met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid via uFund – Met dank aan: Carl von Winckelmann, Lucas Heytens, DeFIGURANTEN, CC de Steiger, Cultuurhuis Merelbeke, CC MUZE, deRuimte, De MET, fABULEUS, hetpaleis, 30CC, Thassos en het bestuur van Fernand Speelt vzw: Lore Boon, Laura Van Doorslaer en Amber Vansintjan