• 2
  • 2
  • 2
ma 8 mrt 2021 > do 1 apr 2021 post / brieven 7+ € 10 voor 1 maand post
De Spil

DE SPROOKJESBRIEVEN VAN JITS VAN BELLE

POST #6

uitverkocht!

Verras je (klein)zoon, (klein)dochter, nichtje, neefje of jezelf met de stevig gevulde sprookjesenveloppen van actrice Jits Van Belle (o.a. 4Hoog, ‘Ella’ en ‘Familie’).

Een échte astronaut of een stoer piratenmeisje nemen je een maand mee op hun reis.

De astronaut ontdekt een nieuwe planeet, doet er gekke experimenten (die je thuis ook kan proberen) en maakt er kennis met bizarre figuren. Elke week stuurt hij een enveloppe met een brief, foto’s, dingen die hij op de planeet vindt en verklapt hij zijn geheime kennis.

Het piratenmeisje zeilt op de woeste zee naar een ver land. Elke week stuurt ze je een dikke enveloppe met een brief over haar avonturen, foto’s en kleine dingen die ze op het schip vindt. En dan vindt ze een schat, die ze heel graag op het eind van haar reis met haar pennenvriend(in) deelt.

De brieven vormen een verhaal dat eindigt met een climax voor de kinderen. Elke week verlangend uitkijken naar de brievenbus en het vervolg van het verhaal. En op het eind van de reis een aandenken krijgen van de astronaut of het piratenmeisje dat ze ongetwijfeld zullen koesteren. Hoe heerlijk is dat!

Het is natuurlijk veel leuker als de kinderen post op hun eigen naam krijgen. Stuur daarom na je reservatie een mailtje naar sofie.dhaeyere@despil.be met de naam van de gelukkige en de keuze van het pakket (astronaut of piratenmeisje)

 

Van ma 8 mrt 2021 tot do 1 apr 2021