• 2
  • 2
  • 2
  • 2
vr 2 apr 2021 > zo 18 apr 2021 theater + familie + podcast / luisterverhaal 7+ gratis
De Spil

RADI'O ZOUTLOOS

STUDIO ORKA

De linken voor het luisterspel zijn hier beschikbaar van 2 tem 18 april.
 

AFLEVERING 1

AFLEVERING 2

AFLEVERING 3

AFLEVERING 4

AFLEVERING 5

AFLEVERING 6

Het is niet toegelaten om de link te downloaden, dupliceren of nog te gebruiken na de bovenvernoemde periode.

In 2014 was Studio Orka te gast in WZC Vincenthove met de wondermooie voorstelling ‘Zoutloos’. Het memorabele moment wanneer Palmira met haar magische krachten een pingpongballetje aan het rollen brengt en alle voorwerpen van de overleden rusthuisbewoners tot leven komen, staat iedereen zeker nog voor de ogen. Pure magie, zalf voor de ziel. De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: ‘Radi'O Zoutloos’.

Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. De empathische stagiaire Vicky (Ilse de Koe) en flamboyante Jimmy (Dominique Van Malder) zijn er in ieder geval weer bij. En uiteraard de heerlijke Palmira (Tania Van der Sanden)

Poëzie, fantasie, humor en ontroering voor echt iedereen.

 

Van/met: Martine Decroos, Dominique Van Malder, Ilse de Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Walter Schudel, An De Broeck, Philippe Van de Velde, Tom Dupont en Joris Hessels.

Opname/montage: Jeff Claeys, Lotte Nijsten - Audiomix: Jeff Claeys - Muziek: Jeff Claeys, Orchestre International du Vetex.

Met dank aan: Lucas Derycke, Gillis Van Der Wee en Flanders Boys Choir (dirigent: Dieter Van Handenhoven, zang: Aeneas Aps, Linda Van Handenhoven, Tom van Bogaert, Dieter Van Vandenhoven/spel: Simon De Beleyr).

 

 

 

 

 

 

 

Radi’O Zoutloos is een productie van Studio ORKA in coproductie met De Grote Post, kleinVerhaal en TAZ. Met steun van de Vlaamse Overheid.

Van vr 2 apr 2021 tot zo 18 apr 2021