• 2
  • 2
ma 22 feb 2021 > ma 19 apr 2021 podcast / luisterverhaal + bijzonder + boek € 12,5
De Spil

VOGELDUIF

ANNELIES VAN HULLEBUSCH

reserveer hier

Een bijzonder (h)oorzine over duiven, familie(geschiedenis) en het lot.

Annelies Van Hullebusch is een graag geziene gast in De Spil.

Aan de hand van zelfgemaakte boekjes, maquettes die ontstaan op de scène, foto’s, kaarten en interviews laat ze een wereld letterlijk tot leven komen.

‘VOGELDUIF’ is haar eerste (h)oorzine: een boekje dat je alleen kan beleven door de combinatie van beeld en geluid.

Toen Annelies in Borgerhout kwam wonen, keek ze vanuit haar tuin uit op een duivenkot bij de buren. Dat voelde vertrouwd, want haar grootvader was een duivenmelker. Het duivenkot van de buren bleek toe te behoren aan iemand die al eens Chinezen over de vloer kreeg en pittige deals sloot. Op haar zoektocht naar wie die persoon is, ontmoet ze de “duivenvrouw”. Die opent elke dag haar voordeur en strooit haar gang vol mais. Wat dan gebeurt, is wel heel bijzonder.

Verwen jezelf met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij en zoek een rustig plekje. Sla het boekje open, klik de audio in je oren en laat je leiden door een stem die je meeneemt in het verhaal. Om warm en knus te genieten.

Je krijgt het boekje en de audiolink per post toegestuurd

Maker: Annelies Van Hullebusch - Muziek: Jon Birdsong - Grafisch vormgever: Sarah Schrauwen - Audiomixage: Wederik De Backer - Stemmen: Nancy Lambrechts, Hilde Hendrickx,  Charel, Staf, Annelies en Sus Van Hullebusch

foto's / Sarah Schrauwen

Van ma 22 feb 2021 tot ma 19 apr 2021