• PiP
  • PiP
wo 3 mrt 2021 bijzonder + theater Tickets: 12,5 euro
De Spil

WHATCHAPP #2 EMMI & LEO LIVE

SKaGeN

In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste WatchApp-voorstelling: ‘Emmi & Leo’. De virtuele liefdesrelatie tussen Emmi en Leo kent een vervolg, waar je ook perfect kan op inpikken als je de eerste miste. We zijn een jaar later, Emmi en Leo ontmoeten elkaar in het echt. Via filmpjes krijgen de personages een gezicht. Niemand minder dan de fantastische Janne Desmet (o.a. ‘Albatros’, ‘Studio Tarara’ en ‘De familie Claus’) en Jurgen Delnaet (o.a. ‘Marsman’, ‘Amigos’ en ‘Aanrijding in Moskou’) zijn Emmi Vermander en Leo Leike.

Je ontmoet hen dus “echt” en gluurt binnen in hun leven. Niet meer op soms onmogelijke tijdstippen, maar volledig op je eigen ritme en niet wanneer je niet gestoord wil worden.

Geen nood als je WatchApp #1 niet volgde. We zijn een jaar verder in het leven van Emmi en Leo en zo kan je perfect instappen in het verhaal.

Emmi leerde Leo kennen door een fout nummer in te tikken op WhatsApp. Ze beleefden een zinderende liefdesaffaire uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden. Toen ze elkaar eindelijk zouden ontmoeten, vertrok Leo naar Boston. Eén jaar later is Leo terug.  En Emmi neemt terug contact op….

 

Start op woensdag 3 maart.

reserveren kan tot 1 maart via deze link.

Je ontvangt een mail met de praktische informatie om de voorstelling in optimale omstandigheden te kunnen meevolgen.

WatchApp #2 respecteert de privacy van de gebruiker. Je wordt niet langer bij een groep toegevoegd, maar beleeft de voorstelling individueel en alleen op momenten die voor jou passen. Geen nachtelijke berichten dus.

 

Van: Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Concept: Mathijs F Scheepers / Tekst: Daniel Glattauer en Ulrike Zemme in een bewerking van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / Productie: SKaGeN & De Studio / Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers / Software-ontwikkeling & technische bijstand: OWOW - the Omnipresent World of Wizkids / Spreiding: Thassos & Laurent Langlois / Met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien / Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio