• 2
  • 2
  • 2
  • 2
ma 8 + di 9 + wo 10 + do 11 + vr 12 + za 13 + zo 14 feb 2021 bijzonder + muziek gratis
De Spil

één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen kweek

8 tot 14 februari 2021

WEEK VAN DE BELGISCHE MUZIEK

Van maandag 8 tot zondag 14 februari zetten de muzieksector en diverse media de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector.
De Week Van de Belgische Muziek wordt één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen kweek. Overal in Vlaanderen en Brussel worden volop initiatieven op poten gezet.

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt? Ontdek het op https://vi.be/weekvandebelgischemuziek

Ook De Spil doet mee:

1. (uitsluitend) Belgische muziek in de winkelstraten #vanrsl

Dat er in ons land geweldige muziek gemaakt wordt, kunnen we niet genoeg zeggen, maar kunnen we vooral laten horen.
Daarom zorgt De Spil in de centrumstraten van Roeselare voor een specifieke playlist, waardoor er die week uitsluitend Belgische muziek te horen zal zijn.

2. Sessie van IDIOTS

De Spil geeft Belgische bands maar al te graag een podium. Én support aan lokale helden. Nu concerten met publiek helaas niet kunnen, brengen we een dosis live sfeer tot bij jou.
IDIOTS, band met Roeselaarse connecties, wordt uitgenodigd voor een sessie in De Spil. En het resultaat wordt gelanceerd in de Week van Belgische Muziek.

Bekijk hier de video!

Extra:

Als afsluiter van de Week Van De Belgische Muziek – op Valentijnsdag - moedigt muziekplatform VI.BE iedereen met een hart voor muziek – van rappers, zangers, dj’s en trompettisten tot fluitende bakkers of tokkelende kassiersters – aan om mee een massale ode te brengen aan muziek van eigen kweek.

Doe je eigen ding met je favoriete Belgische nummer. Installeer je op zondag 14 februari om 17u stipt op het balkon, voor het raam of op de stoep en laat de straat meegenieten van jouw versie. Wees creatief en hou het veilig!

Alle info over deze afsluiter kan je hier lezen.

 

ma 8 feb 2021
di 9 feb 2021
wo 10 feb 2021
do 11 feb 2021
vr 12 feb 2021
za 13 feb 2021
zo 14 feb 2021