• 2
  • 2
  • 2
za 21 nov 2020 film basis: € 7
abonnement: € 60 (voor 10 tickets)
-26 jaar € 6
vrijetijdspas € 3,50

93 min.
De Spil

filmkus

ANNULATIE // ON THE ROCKS

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling.

 

Laura is gelukkig getrouwd met Dean, een lieve echtgenoot en een betrokken vader voor hun twee kinderen. Maar wanneer haar man steeds later op kantoor blijft met een nieuwe collega, vreest Laura het ergste. Ze trekt met haar vermoedens naar haar vader en extravagante playboy Felix, die erop staat de hele situatie te onderzoeken. Samen beginnen ze Dean te schaduwen doorheen New York, van fancy feestjes tot diep in de suburbs. Maar de revelaties die volgen, vertellen meer over de relatie tussen vader en dochter dan tussen Laura en Dean.

Regisseuse Sofia Coppola en Bill Murray, het droomduo van 'Lost in Translation', zijn na 17 jaar weer herenigd in een nieuwe cinemafilm. Volgens Coppola is haar film een generatieclash wat betreft relaties, een komische viering van het moderne gezinsleven en een liefdesbrief aan New York.

Eigenlijk wil Coppola hier ook een verhaal over ouders en kinderen vertellen. Zo evolueert ‘On the Rocks’ van een  komedie met snedige dialogen naar een volwassen beschouwing over man-vrouwrelaties en generatieverschillen. Dat Laura probeert los te komen van haar vaders wereldbeeld, en door haar eigen ogen leert kijken, mogen fans van de familie Coppola gerust als een autobiografische noot interpreteren.

"Met 'On the Rocks' vindt Sofia Coppola het steegje naar ons hart." Humo

“In On the Rocks schakelt Sofia Coppola haar geheime wapen Bill Murray nog eens in. Een vleugje ‘Lost in Translation ‘in New York, aangelengd met een scheut autobiografie, leveren een komedie op, die meer om het lijf heeft dan je op het eerste zicht zou denken.” De Morgen

Regie: Sofia Coppola | Met: Bill Murray, Rashida Jones en Marlon Wayans

za 21 nov 2020 AFGELAST