2
vr 6 nov 2020 theater voorverkoop €14
aan de deur €15
-26 jaar €9
vrijetijdspas €7,5

schouwburg

HUIZE PAPIN

ANNULATIE // ILSE DE KOE, TANIA VAN DER SANDEN, KARLIJN SILEGHEM & NILS DE CASTER

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling.

1933. In Frankrijk vermoorden de zussen Christine en Léa Papin de vrouw en dochter des huizes waar ze als dienstmeid werken. De gruwelijke daden van de “moordende engeltjes” houden het land wekenlang in de ban.  

‘Papin’ laat de zussen binnendringen in de wereld van een gewezen operazangeres en haar zoon. De tirannieke diva houdt haar muzikale nageslacht stevig onder de duim. Zijn reden van bestaanzijn moeder begeleiden in haar vocalises. Tohet spel van dominantie en onderdrukking brutaal wordt doorbroken door de aanwerving van nieuwe diensters. De zussen Papin stappen de villa binnen en het wordt nooit meer zoals voorheen.  

Een muzikaal sprookje gepresenteerd als live luisterspel. Drama en humor in een broeierige sfeer die wordt versterkt door de live gespeelde, spannende soundtrack.  

 

Met dank aan Belgian Taxshelter – Flanders Filmfunding - In samenwerking met Ghuislain, CC De Grote Post, De Spil Roeselare, Leietheater Deinze  

vr 6 nov 2020 - 20u AFGELAST