• 2
  • 2
  • 2
vr 20 nov 2020 comedy/cabaret voorverkoop €14
aan de deur €15
-26 jaar €9
vrijetijdspas €7,5

de komedie

COMEDY CAFÉ

ANNULATIE // DAVID GALLE, TOM BIBO EN JASPER POSSON

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling.

 

Kom met je bubbel borrelen in het Comedy Café van De Spil. Installeer je vanaf een half uur voor de voorstelling aan een tafel met een drankje. Amuseer je met bekende comedians en ontdek nieuw comedy talent.

David Galle brengt in sneltempo scherpe comedy, doorspekt met herkenbare persoonlijke verhalen over dagdagelijkse onderwerpen. Als stand upper bouwde hij de laatste 20 jaar een stevige live reputatie op. In 2009 won hij met verve de felbegeerede Comedy Casino Cup op Canvas. Verder ken je hem misschien van de successerie Bevergem (Canvas/ Netflix), waar hij de rol speelt van Roste Thierry.

De kans is reeël dat David Galle nog roder dan anders op de scène verschijnt. Van zenuwachtigheid. Want eigenlijk speelt geen enkele comedian graag na ras entertainer Tom Bibo. In de podcast WTTAA (#133) van Alex Agnew vertelt Agnew dat Jan Jaap van der Wal in de coulissen stond, Bibo bezig zag en zei: “Nou, het maakt niet uit hoe goed je grappen zijn, maar als je na die balonnenclown moet komen, ben je d’er aan.”

Tom Bibo is moeilijk in een vakje te plaatsen. Hij is geen circusartiest (maar tourde wel met Cirque du Soleil), geen goochelaar (maar geniet het grooste respect in de goochelkringen), geen balonnenclown (maar doet met een balon wat geen mens hem voordeed), geen standup comedian (maar tovert de ene lachsalvo na de andere).

MC van de avond is Jasper Posson, momenteel genoemd als ‘de coming man of comedy’.  Na jaren vastbenoemd ambtenaar, maakte hij de grote sprong om voltijds comedian te worden en met succes.  Hij won de Lunatic Comedy Award, was finalist Humo's Comedy Cup en deed het voorprogramma van Michael Van Peel en Alex Agnew.  Ondertussen werkt hij achter de schermen mee aan televisie programma's van Philippe Geubels en in het voorjaar 2021 gaat hij in première met zijn avondvullende comedy show ‘Vastbenoemd’.   

vr 20 nov 2020 - 20u30 AFGELAST