• 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
zo 27 dec 2020 familie 6+ voorverkoop €9
aan de deur €10
-12 jaar €7
vrijetijdspas €5 / €3,5

de komedie

ZONZO COMPAGNIE / HUSH

concert voor jong publiek

ANNULATIE // HENRY’S DREAM MACHINE

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling

Centraal op scène staat een grote toverdoos, een reusachtige maquette van een oud theater. Een droommachine zeg maar. Als de gordijnen opengaan, gebeuren er wonderen. Je moet het zien om het te geloven! Alles wordt uit de kast gehaald om je mee te nemen in een wondere wereld waarvoor Henry Purcell prachtige muziek schreef.  
In en rond de maquette staan een zangeres en twee muzikanten: de ene speelt luit, de andere accordeon. Met melodieën en akkoorden laten ze de kleuren van Purcells repertoire schitteren. Wie zijn muziek nog niet kende, wordt na deze voorstelling ongetwijfeld fan en zal zijn playlist aanvullen met hits uit 'The Fairy Queen', 'King Arthur' of 'Funeral of Queen Mary'.  

Zonzo Compagnie maakte op originele en toegankelijke manier portretten van markante componisten als Johann Sebastian Bach, Miles Davis, Thelonious Monk en John Cage. Samen met een Canadees team dompelen ze nu jong en minder jong publiek onder in het fantasierijke universum van het Britse muziekgenie Henry Purcell.  

Regie: Wouter Van Looy - Luit: Jan Van Outryve - Accordeon: Anne Niepold - Sopraan Lieselot De Wilde of Julie Calbete - Visueel concept: Marcelle Hudon - Video: Nele Fack - Dramaturgie: Mélanie Dumont - Kostuums: Johanna Trudzinski - 
Sound design: Jo Thielemans - Techniek: Arthur De Vuyst

zo 27 dec 2020 - 14u AFGELAST
zo 27 dec 2020 - 16u AFGELAST