• 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
za 12 dec 2020 muziek voorverkoop €12
aan de deur €15

trax
traxweg 1
8800 roeselare

MAATWERKCONCERT

jazz

ANNULATIE // OTTLA

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling.

 

Ottla is het nieuwste project van muzikaal wonderkind Bert Dockx (Flying Horseman, Dans Dans, Strand). Met het debuut onder de arm brengt Ottla een instrumentale hybride aan stijlen. Klinkt als jazz? Rock? Psychedelica? Of net daar tussenin? Het is zoals Thelonious Monk het ooit zei: “You're supposed to know it when you hear it”.  
De reacties op de plaat waren terecht lovend. Naast onder meer **** in De Standaard ****1/2 en Humo, besloot Focus Knack: “een uur lang vervagen grenzen tussen voorbedachtheid en spontaneïteit, tussen vurige uithalen en zinderende ascese.” ****  

Wat begon als een vaag plan om nog eens jazz te spelen, ontspoorde in een bijzonder project met een heel eigen smoel: mysterieus, dwars, maar steeds een erg intrigerend zoeken tussen harmonie en dissonantie.  

Met twee contraire drummers, een broeierig ronkende contrabas en heerlijk botsende blazers, fietst Ottla haar eigen weg. Fiets mee en ontdek - wederom - een pracht van een band onder aanvoeren van één van België’s meest getalenteerde componisten.