• 2
  • 2
  • 2
za 29 aug 2020 comedy/cabaret €10
Koer Vedastus
H. Spilleboutdreef 21
8800 Roeselare

HANS COOLS – LUKAS LELIE – BAS BIRKER

Bas Birker is een ‘hollander’ die al jaren in Antwerpen woont en zich genesteld heeft in de Vlaamse comedy scene. Zijn derde soloprogramma ‘JE MOEDER!’ speelde hij vorig jaar in de Spil voor een laaiend enthousiast publiek. De kans is groot dat Bas DNA in zich draagt van het Duracell konijn gezien zijn hoog en niet aflatend tempo. Zijn scherpe tong en flinke dosis improvisatie maken van hem een heerlijke stand-upper pur sang.  

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow “Ik Doe Mijn Best” niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan “De Ideale Wereld”, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel” én is hij ook eens 2 km gaan joggen. Tot zover de grote verwezelijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien.   

Hans Cools. Deze jonge comedian uit Lichtervelde stond pas eind 2018 voor het eerst op een podium. Zijn eerste optreden op de grote markt van Lichtervelde was er niet naast, want het wekte meteen de interesse bij de jury van Humo’s Comedy Cup, waar hij het tot in de halve finale schopte.  

De pers over 

Bas Birker: "Weinig Vlaamse komieken die de stijl en attitude van pure stand-up comedy zo dicht benaderen als deze nieuwe Belg."**** De Standaard 

Lukas Lelie: “Lukas Lelie verheft de oneliner tot kunst.” Het Nieuwsblad 

---

VEILIGHEIDSMAATREGELEN
- BEZOEKERS ZIJN VERPLICHT EEN MONDMASKER TE DRAGEN. EN DIT VANAF HET MOMENT DAT JE DE SPIL BINNENKOMT TOT JE DE SPIL VERLAAT.
  BRENG DAAROM ZEKER JE EIGEN MONDMASKER MEE.

- ER ZIJN MAXIMUM 50 TOESCHOUWERS PER VOORSTELLING
- WIJ GARANDEREN VOLDOENDE AFSTAND TUSSEN DE TOESCHOUWERS
- JE KAN PER ‘BUBBEL’ VAN 10 PERSONEN SAMENZITTEN
- MEDEWERKERS VAN DE SPIL WIJZEN JE EEN PLAATS TOE
- JE KAN JE HANDEN ONTSMETTEN VIA DE DISPENSER
VERDER GELDEN DE ALGEMENE VEILIGHEIDSMAATREGELEN:
- RESPECTEER DE SOCIAL DISTANCING-AFSTAND VAN 1,5 METER
- BEN JE ZIEK? DAN BLIJF JE THUIS EN HOU ANDEREN GEZOND