• PiP
  • PiP
  • PiP
zo 30 aug 2020 muziek € 10* / vtp € 5
schouwburg

VIVA OPERA

ANNA PARDO & ANDREW WISE

nieuwe datum: het concert van 10 mei 2020 wordt verplaatst naar zondag 30 augustus 2020.

nieuwe ticketprijs! €10*

*Bezoekers die reeds een ticket kochten voor Anna Pardo bieden we een gratis ticket aan voor een concert op 16/8. (meer nieuws hierover volgt) Tickethouders worden hiervoor tijdig gecontacteerd.

Met haar loepzuivere sopraanstem pakt Anna Pardo Canedo overal ter wereld haar publiek in. Op haar eigenzinnige manier zingt ze de pannen van het dak. Als ze zingt, dan doet ze dat als een echte latina: met hart en ziel. Ze kruipt volledig in de huid van haar personages, zonder haar charismatische persoonlijkheid te verloochenen. En dat bleef niet lang onopgemerkt: in 2014 werd Anna halve finaliste in de Koningin Elisabethwedstrijd.
In 2017 was ze reeds te gast, begeleid door de Spaanse pianist Ángel Cabrera. Deze keer brengt ze, samen met de Britse pianist Andrew Wise*, een selectie van pareltjes van Latijns-Amerikaans en Spaans repertoire.

Haar stem klonk bijna als een instrument, bijna goddelijk, hemels, en zij is, on top of all that, ook nog eens een fantastische muzikante.” Dirk Brossé

*aanvankelijk zou Ángel Cabrera (op 10 mei uitgesteld concert) begeleiden. Op de nieuwe datum 30 augustus zal dus Andrew Wise meekomen.

zo 30 aug 2020 - 11u30 aangepast aanvangsuur! WACHTLIJST