• 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
vr 19 nov 2021 circus basis €19
abo/reductie €18
VTP: €9,5

schouwburg

OUT OF CHAOS

GRAVITY & OTHER MYTHS / uitgesteld / nieuwe datum

De voorstelling van zaterdag 18 april 2020 was reeds uitgesteld en verplaatst naar 25 oktober 2020. Deze wordt opnieuw verplaatst naar vrijdag 19 november 2021. Tickethouders worden persoonlijk via email op de hoogte gebracht.

Indien er tickets vrijkomen, kan je vanaf 1 oktober 2020 reserveren.

---

Gravity & Other Myths is een graag geziene gast in De Spil. In 2018 veerde een volle schouwburg recht voor hun wonderbaarlijke ‘Backbone’ en het jaar ervoor verrasten ze met ‘A Simple Space’.
Ze zijn terug. Met hun meest gedurfde en ambitieuze voorstelling tot nog toe. Inclusief zwetende oksels.
‘Out Of Chaos…’ smelt strakke, pulserende en explosieve acrobatie die refereert naar geboorte, dood en fundamentele natuurkunde, samen met intieme, verbale ontboezemingen. Als een biecht van lichaam en geest die een inkijk geeft in hoe het voelt om live op scène te staan.
De voorstelling beweegt zich met een indrukwekkende wendbaarheid tussen chaotische scheppingsverhalen en ons schijnbaar begrip van het hier en nu, met een voortdurende knipoog naar de vreemde ruimte tussen weten en beschouwing van onze sterfelijke betekenis.


Een verhaal van hoe alles samenkomt. De mens, de planeten en het plan. Publiek, acrobaat, licht en geluid. Hoe we onze innerlijke en uiterlijke wereld zin geven.


Door het blootleggen van het innerlijke van de acrobaat deelt Gravity & Other Myths met ons hetgeen wat hun het meest dierbaar is: de magie van de oprechte band tussen elkaar en het publiek.

vr 19 nov 2021 - 20u nieuwe datum voor uitgestelde show