2
wo 16 dec 2020 muziek voorverkoop € 18
aan de deur € 20
vrijetijdspas € 10

schouwburg

DIE VERDAMMTE SPIELEREI

ANNULATIE // DE SPIELEREI KAEPT KAEMPFERT

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling.

 

Wie schreef wereldhits als ‘Strangers in the Night’, ‘Spanish Eyes’, ‘Red Roses for a Blue Lady’ en ‘Living it up’ (de begintune van Kapitein Zeppos)? Niemand minder dan Bert Kaempfert.


Nu waagt Die Verdammte Spielerei zich aan het oeuvre van deze Duitse easy listening-virtuoos par excellence. Het zotste wandelorkest van het Westelijke halfrond, uitgebreid tot tien muzikanten en twee danseressen, gaat in ‘De Spielerei Kaept Kaempfert’ aan de haal met Kaempferts vele succesnummers.

Vreugde en plezier stromen van het podium, terwijl Stefaan De Winter de avond aan elkaar praat, zingt en grapt. Het wordt een soiree vol vrolijkheid en vergeten wereldhits uit de jaren ’60, toen muziek nog werd gespeeld met vlinderdas en niet in gescheurde jeans. Geen dubbele bodems, maar schitterende oorwurmen die nog weken zullen nazinderen, en dat alles door Die Verdammte in XL-formaat!

wo 16 dec 2020 - 20u WACHTLIJST

Deze voorstelling is een uitgesteld voorstelling van 4/4/2020 en wegens corona-maatregelen verplaatst. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.