• 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
  • 2
wo 4 nov 2020 familie 6+ aan de deur € 11
voorverkoop € 10
-12 jaar € 7
vrijetijdspas € 5,5 / 3,5

schouwburg

THEATER FROE FROE & DE ROOVERS

ANNULATIE // STELLA, STER VAN DE ZEE

De richtlijnen noodzaken ons om deze voorstelling te annuleren. Wie een ticket heeft voor een voorstelling in deze periode wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over de terugbetaling.

Een visser en zijn vrouw vinden op een dag een kindje in hun netten. Niemand weet waar het vandaan komt. Ze beslissen om het te houden en noemen het Stella, Ster van de Zee. Dat Stella anders is dan andere kinderen, daar komen ze pas na een tijdje achter. Zal Stella kunnen blijven? Wil ze ook blijven?
Gerda Dendooven liet zich inspireren door onthutsende foto’s van aangespoelde vluchtelingen en de verschrikkingen die kinderen in oorlog treffen. Maar ook door het universele verhaal over anders zijn, over je roots willen vinden. Stella is daarom ook een sprookje over eenzaamheid, anders zijn en je plaats zoeken in de grote wereld.


“‘Stella’ is FroeFroe ten voeten uit: echt spel en poppenspel zitten in de juiste balans, de groeischeut die Stella krijgt is even triest als mooi om te zien en geeft kinderen op een toegankelijke manier een eigen idee over ‘anders zijn’. Stella is veel ineens, maar nooit té veel. Knap werk.” 

Tekst: Cast en Gerda Dendooven - Regie: Luc Nuyens - Spel, poppenspel: Sanderijn Helsen, Frank Dierens, Gert Dupont - Muziek en spel: Leen Diependaal (Samowar) i.s.m. het Koor van de Bronstige Bazooka’s - Coproductie De Roovers

wo 4 nov 2020 - 15u AFGELAST

Deze voorstelling is een uitgesteld voorstelling van 29/3/2020 en wegens corona-maatregelen verplaatst. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.