De Spil

stuutjes en cinema

Arthur the King
vanaf 8 jaar
ma 28 okt 2024 11:00 - 12:36
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
ma 28 okt 2024
11:00 - 12:36

Atleet Michael neemt met zijn team deel aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange epische tocht door de bergen en jungles van Ecuador stuit het team op een gewonde zwerfhond, die ze Koning Arthur noemen. Zelfs onder barre omstandigheden weet de hond hen telkens opnieuw te vinden en blijkt Arthur net zo’n levenslustige doorzetter als Michael zelf. Zullen ze het avontuur overleven en samen de finish bereiken?

'Arthur the King' is gebaseerd op de autobiografie ‘Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home’ van Mikael Lindnord, die uitgroeide tot een besteller.

De film is Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Kom voor en na de film gezellig meedoen met de open workshop van Flavie. Tijdens deze creatieve sessie gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met de ingrediënten die Flavie voor hen heeft voorbereid. Ze krijgen de kans om hun koekjes of boterhammen zelf te versieren met een scala aan lekkernijen en decoraties. 

 

 

Regie
Simon Cellan Jones
Cast
Mark Wahlberg, Simu Liu en Nathalie Emmanuel
Speelduur
107 min
Jaar
2024
Land
VS
Taal
Engels gesproken
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 9 jaar

stuutjes met beleg na de film (omstreeks 12u45) / je kan een ticket kopen zonder 'stuutjes' of een ticket 'met stuutjes'