De Spil

stuutjes & cinema

Inside Out 2
vanaf 6 jaar
ma 28 okt 2024 09:15 - 10:50
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
ma 28 okt 2024
09:15 - 10:50

Disney en Pixar keren terug met ‘Inside Out 2,’ een leuke film over opgroeien. Riley is al wat ouder en dus worden haar emoties complexer. 

Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die al heel lang een succesvolle operatie runnen, weten niet goed hoe ze zich moeten voelen wanneer Onzekerheid opduikt. De Nieuwe emoties zetten de boel op stelten en de primaire emoties proberen te ontdekken hoe ze zich tegenover de nieuwkomers moeten gedragen.

Een mooie film over hoe onze gevoelens veranderen. Een must see voor elk kind van die leeftijd, maar ook volwassenen zullen een leuke tijd beleven en misschien zelfs iets opsteken van deze prachtige animatiefilm over onze emoties en de werking van ons brein. 

Kom voor en na de film gezellig meedoen met de open workshop van Flavie. Tijdens deze creatieve sessie gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met de ingrediënten die Flavie voor hen heeft voorbereid. Ze krijgen de kans om hun koekjes of boterhammen zelf te versieren met een scala aan lekkernijen en decoraties. 

Regie
Kelsey Mann
Speelduur
96 min
Jaar
2024
Land
VS
Taal
Nederlands gesproken
  • Let op met kinderen tot 6 jaar

ontbijt vanaf 8u30