De Spil

iRRooTTaa

Grensgeval & Circus Katoen
vanaf 4 jaar
wo 30 okt 2024 14:00
wo 30 okt 2024
14:00 - 14:50
  • wo 30 okt 2024
    14:00 - 14:50
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

In 'iRRooTTaa' worden Willem en Sophie overweldigd door een massa kleine, witte keramische ballen. Ze zijn verre van perfect: niet helemaal rond, allemaal net iets anders, en ook nog eens met veel te veel. Sophie en Willem kunnen ze nooit allemaal grijpen. Ze rollen drummend in het rond, springen alle kanten uit, bruisen plots op in een mond of plakken onherroepelijk vast aan het plafond.

'iRRooTTaa' is een uitnodiging om niet alle ballen in de lucht te houden. Het is een ode aan het "laten vallen". Falen is toegestaan. Want wie weet wordt het spelen van het leven gewoon veel leuker als we het af en toe tussen onze vingers kunnen laten glippen.

Omringd door het publiek creëren Willem en Sophie een muzikale circuscompositie waarbij de ballen je rond de schenen vliegen.

Een prikkelende auditieve en beeldende circusvoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

credits

Concept en regie: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Sophie van der Vuurst de Vries en Willem Balduyck - Spel en acrobatie in wisselende duo’s: Sophie van der Vuurst de Vries, Willem Balduyck, Liza Van Brakel en Kevin Benavides Hidalgo

Productieleiding en tourmanagement: Suzanne Hendrikse - Met steun van De Vlaamse Overheid, Miramiro, PERPLX Circuswerkplaats, Dommelhof, C-Takt en Musica, Perpodium en De Tax Shelter