De Spil
Carmen De Vos

Vanwaar we komen

Jan Van Looveren
do 10 apr 2025 20:00 - 21:20
do 10 apr 2025
20:00 - 21:20
  • do 10 apr 2025
    20:00 - 21:20
    De Spil, Roeselare
    schouwburg

Tegenwoordig is alles mogelijk dankzij zotte technologische franjes, enorme massaproductie en tonnen overinformatie. Kunnen we gewoon even op de rem gaan staan? Of zullen we alles volledig resetten vooraleer een nieuwe oerknal dat voor ons beslist?

Zoals het een echte boomer betaamt, blikt Jan Van Looveren terug op vanwaar we komen. In deze heerlijk humoristische vertelvoorstelling verzint hij antwoorden op de vele vragen in deze snel veranderende wereld die steeds maar sneller lijkt te draaien.

Jan Van Looveren maakt al ruim 20 jaar carrière als acteur en presentator in verschillende televisieprogramma's. Zo was hij onder andere te zien als 'De Joeri' in 'Tragger Hippy', ging hij een reeks uitdagingen aan in 'Ja Jan', onderzoekt hij de waarheid achter weetjes in 'Factcheckers' en maakte hij 'Boomer', een humoristische fictiereeks over zijn gezin waarin hij zichzelf speelt. Ook het podium is hem niet vreemd. Hij speelde mee in verschillende theater- en musicalproducties, waaronder een rol in de musical 'Spamelot'.

Vanwaar we komen